Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Η μόδα λατρεύει το graphic design

Η μόδα λατρεύει το graphic design

Η μόδα, φέτος την Άνοιξη, λατρεύει τα graphic designs και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Ρούχα που αποτυπώνουν πάνω τους μια ολόκληρη τέχνη έρχονται για να κοσμήσουν την ντουλάπα μας και να μας φέρουν λίγο πιο κοντά σε αυτό που λέμε art of graphic design.
Peter Pilotto, Etro, Carven, Altuzarra και Christopher Kane είναι μερικά κορυφαία ονόματα σχεδιαστών που επέλεξαν να αποδείξουν και αυτή τη σεζόν το ταλέντο τους μέσα από περίτεχνα γραφικά σχέδια, κατά βάση γεωμετρικά αλλά και όχι μόνο.
 
Στην κορυφή όλων φυσικά βρίσκεται η master του είδους, η δική μας αγαπημένη Mary Katrantzou, που με το αξεπέραστο ταλέντο της αλλά και με βαριές σπουδές στο graphic design, καταφέρνει να εκπλήσσει πάντα ευχάριστα τον κόσμο της μόδας με τα ασύλληπτα σχέδιά της που για πολλούς αποτελούν ξεχωριστά έργα τέχνης.
   








ΠΗΓΗ:http://ntynomai.gr/?ref=navigationtags
                         







 

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΠΕΡΙΠΟΙΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΕΣ


Πολλές έφηβες ταλαιπωρούνται με την ακμή, λόγω των ορμονικών αλλαγών. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να βοηθηθούν οι έφηβες να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το δέρμα τους.
Προσέξτε όταν επιλέγετε καλλυντικά: Καλλυντικά όπως το μεικ απ, το ρουζ και η ενυδατική κρέμα δεν θα πρέπει να περιέχουν λάδι. Επιλέξτε προϊόντα που δεν ευνοούν το σχηματισμό σπυριών ή προκαλούν μπλοκάρισμα των πόρων. Ρωτήστε έναν δερματολόγο ή εκπαιδευμένη αισθητικό ποια προϊόντα για το δέρμα είναι καλύτερα για τον δικό σας τύπο.
Μην ξύνετε το πρόσωπό σας: Αν ξύνετε ή πιέζετε τα σπυράκια κινδυνεύετε να δημιουργήσετε σημάδια ακμής. Μην τρίβετε ή αγγίζετε τα σπυράκια.
Να είστε απαλές στον καθαρισμό: Το σκληρό τρίψιμο θα κάνει χειρότερη τη δερματική σας κατάσταση. Πλύντε το δέρμα σας απαλά με ελαφρύ καθαριστικό το πρωί, πριν το βραδινό ύπνο και μετά από έντονη άσκηση. Αποφύγετε τα σκληρά παντς. Μετά το πλύσιμο ξεβγάλτε καλά το πρόσωπό σας.
Να προσέχετε στο ξύρισμα: Να αποφεύγετε το τυχαίο γδάρσιμο των σπυριών με το να ξυρίζεστε απαλά και μόνο όταν πρέπει. Μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα ξυράφια για να βρείτε αυτό που ταιριάζει πιο άνετα στο δέρμα σας.
Να χρησιμοποιείτε αντηλιακό τακτικά (με SPF 30 και άνω): Ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα και να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση. Για το λόγο αυτό συνιστάται η καθημερινή χρήση αντηλιακού. Αν και το μαύρισμα ή το έγκαυμα μπορεί να δίνει στο δέρμα την αίσθηση λιγότερης λιπαρότητας, τα οφέλη δεν διαρκούν πολύ.
Να θυμάστε ότι ορισμένα φάρμακα για την ακμή όπως και άλλα σκευάσματα μπορεί να σας καταστήσουν περισσότερο ευάλωτες στα εγκαύματα. Για το λόγο αυτό, να χρησιμοποιείται διαρκώς αντηλιακό. Να εφαρμόζετε ξανά αντηλιακό όταν εκτίθεστε στον ήλιο πολλή ώρα.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ,ΦΙΛΙΑΑΑ

ΛΙΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑΙΝΙΕΣ...

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ:          BLITZ!                                    

 

FAST AND THE FURIOUS"5
 
  
THE MECHANIC

BEATDOWN
 
UNDISPUTED"3 
 
"Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ"
 
By_Maria R6
"ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!!!"

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ (ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΟΒΕΣ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ)

Σήμερα θα σας δείξω μερικά παπούτσια που παρότι τα βρίσκω αρκετά συμπαθητικά παρά την ιδιαιτερότητα τους δυστυχώς τα περισσότερα δεν υπάρχουν στις αγορές της χώρας μας.Άλλα όπως όλα τα προβλήμα έχει και αυτό τη λύση του.Μπορείτε να τα παραγείλλετε απο το ίντερνετ κατευθείαν απο την επίσημη σελίδα της Nike(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΗΜΙΣΕΙΣ)
Φυσικά βρήκα και για κορίτσια αλλα και για γυναίκες.Και για να σας βάλω λίγο στο κλίμα της άνοιξης έχουν παιχνιδιάρικα χρώματαα.Στο μέλλον θα σας βάλωκαι άλλα σχέδια.Ας πάμε τώρα στις φωτογραφίες μας:

                                                      ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

                                        Women-Nike-Dunk-High-Green-Cream-Blue

                                          Womens Nike Dunk SB High Orange White





 ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ :

Womens-Nike-Dunk-SB-Heels-Low_YellowGreen_
Women-Nike-Dunk-SB-High-Heels-Green-Purple-Pink

 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ FLAT ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΑ FLAT.AN HMOYN ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΛΑ...
Αυτά για σήμερα...Φιλια,κορίτσια

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ-ΤΑΙΝΙΕΣ!


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ!
ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΡΕΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ...
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΑΣ!!!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ:     HACHIKO-Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΥ


 

WATER FOR ELEPHANTS


BROTHERS

 

EAT PRAY LOVE 
                                        

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

TIPS ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ (PART 1)

Πολλές φορές τα μαλλιά μας είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της εξωτερικής μας εμφάνισης και αυτό γιατί τις περισσότερες  τα παραμελούμε ενώ θέλουμε την κρίσιμη στιγμή  να μην μας εγκαταλείψουν...Όμως δυστυχώς αυτό ειναι αδύνατο να συμβεί...Για αυτό ακριβώς τον λόγο πρέπει να τα περιπιούμαστε και να τα ενυδατώνουμε κάθε μέρα.Και φυσικά δεν εννοούμε ένα απλό  βούρτσισμα το πρωί.....

Για την καλύτερη φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών σας, αλλά και για ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα, προτείνουμε τα ακόλουθα:
  1. Φροντίστε να λούζεστε ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, 2-3 φορές την εβδομάδα εάν έχετε λιπαρά μαλλιά, 1-2 φορές εάν έχετε κανονικά και 1 φορά την εβδομάδα εάν έχετε ξηρά μαλλιά.
  2. Να χτενίζετε τα μαλλιά σας πρωί & βράδυ ώστε να φεύγουν οι νεκρές τρίχες.
  3. Χρησιμοποιείτε για το χτένισμα πηρούνα και όχι βούρτσα για να μην σπάνε οι τρίχες.
  4. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ μαλακτική κρέμα στις ρίζες των τριχών.
  5. Να κάνετε μάσκα μαλλιών μια φορά την εβδομάδα.
  6. Καθιερώστε να καθαρίζετε την ψαλίδα μια φορά τον μήνα.
  7. Να αποφεύγετε την έκθεση των μαλλιών σας σε δυνατό αέρα. Σε τέτοια περίπτωση φροντίστε να τα μαζεύετε.
  8. Μην κοιμάστε ποτέ με δεμένα μαλλιά, αλλά με λυτά.
  9. Να αποφεύγετε τις βαφές μαλλιών, μέχρι να αρχίσουν να ασπρίζουν.
  10. Μην χρησιμοποιείτε συνεχώς το ίδιο σαμπουάν, γιατί υπάρχει κίνδυνος να αρχίσουν τα μαλλιά να ατονούν, να λαδώνουν πιο γρήγορα (βαραίνουν) και να κάνουν πιτυρίδα.
Όλα τα παραπάνω τα κάνουμε για να μην αδυνατίζουν τα μαλλιά και πέφτουν. Επίσης για να μην κάνουν ψαλίδα και για να φαίνονται όμορφα και υγιή.


Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ BLOG ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,TIPS ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ,Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ..